Shatavari bra för kvinnor

Shatavari pulver kallas också för vildsparris. Den används flitigt inom Ayurveda där den är en av de viktigare örterna när det gäller kvinnohälsa. Den har många olika användningsområden och har använts under väldigt lång tid inom just den indiska, klassiska läkekonsten.

Traditionellt har denna ört använts för att stärka fertilitet och för att minska klimakteriebesvär. Det är en klättrande växt som växer lågt i Indiens skogar och det är framförallt rötterna som anses ha positiva egenskaper. Via länken hittar du pulver som består enbart av rötter som är fint malda.

Du bör dock undvika denna läkeväxt om du är allergisk mot sparris. Det är också viktigt att använda detta pulver försiktigt om du tar läkemedel som har vätskedrivande effekt. I övrigt finns inga restriktioner mot att använda Shatavari utan det är helt riskfritt.

Shatavari har många fördelar

Som när det gäller andra liknande medel så börjar man med att dosera ganska lågt för att sedan öka, allt i takt med att kroppen vänjer sig vid detta nya preparat. Shatavari är ett hett tips för både kvinnor och män, men är inom Ayurveda den huvudsakliga örten för just kvinnor.

Om du vill veta mer går det bra att kika in via länken ovan där du både kan hitta kontaktuppgifter och inköpsmöjligheter. Det går väldigt bra att beställa där via nätet, leveransen går fort och priserna är helt klart vettiga. Det rekommenderas starkt att testa på denna ört själv för att se vilka effekter just du kan få. Detta är ju generellt tipset på detta område, att man provar själv för att se vad som passar just dig och var din kropp verkar behöva. Det finns många mirakelmedel nu för tiden och det är viktigt att prova vad som funkar för just dig och dina behov.